Bok om selvivaretagelse og selvutvikling med hesten som medhjelper

Å være med hester kan oppleves helsefremmende for mange, men avstanden mellom ulike hestesportsmiljøer og fagmiljøet innenfor hest og helse er ofte stor. Denne boken vil gi hestefolk en økt forståelse av hvorfor hesten benyttes i psykisk helsearbeid og leseren får oppskrifter som vil fremme en personlig vekst og utvikling.

Denne boken blir visuelt vakker, appellerer til leserens følelsesregister, samtidig som den er faglig sterk og en nyttig håndbok. I boken får du praktiske øvelser i hvordan du kan jobbe med deg selv (eller andre) på en helsefremmende måte i et hestemijø. Den blir et lettlest og forståelig oppslagsverk for praktiske øvelser for selvutvikling og selvivaretagelse med hjelp fra din beste venn, hesten.

Du trenger ikke ha tilgang på egne hester for å ha utbytte av boken. Oppskriftene er lagt opp til at de kan gjøres på ulike staller med varierende antall hester tilgjenglig. Om du ikke har tilgang på hester i livet ditt kan du kontakte en medlemsbedrift fra hest og helse i ditt nærmiljø https://www.hestoghelse.no/medlemsvirksomheter.560773.no.html

Boken er forventet å komme ut på våren 2024.

Boken skrives i samarbeid med:

Tone Lindholm https://www.vindhesten.no/ og https://hestevelferd.no/

Hilde Hauge Langeland https://www.dyrebarlisens.no/ekvipasje/hilde-hauge-langeland

Er du interessert i boken og ønsker deg rabattkode når boken kommer ut skriv deg på her

Behandler …
Suksess! Du er på listen.